Stenen recreatiewoningen Landgoed Ruighenrode

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Stenen recreatiewoningen Landgoed Ruighenrode

Een luxe woning in een rijke en afwisselende omgeving, die door de eeuwen heen zijn eigen cultuur heeft behouden. Een verblijf op Landgoed Ruighenrode is een onvergetelijke ervaring.
Op het park worden momenteel 49 stenen recreatiewoningen gerealiseerd. Met de bouw van deze luxe villa's onderscheidt Landgoed Ruighenrode zich van andere vakantieparken in de wijde regio. Wij kunnen u op dit prachtige park een stenen recreatiewoning aan het water midden in het bos aanbieden.
 

Type woningen

Er worden twee type woningen gebouwd, te weten de Bronckhorst en de Wiersse. Deze prachtige woningen, op ruime kavels, zijn ontworpen door architectenbureau Friso Woudstra. Woudstra restaureert nostalgisch uitziende woningen in de befaamde Hanzesteden.

Bronckhorst

De Bronckhorst is een boerderijwoning die een gevoel van vroeger geeft met een nostalgisch tintje, maar met toevoeging van moderne faciliteiten. Uiteraard zijn deze woningen uiterst duurzaam gebouwd en zeer energievriendelijk.

Wiersse

Type de Wiersse valt op door de unieke ‘kasteeluitstraling’ en is net als de Bronckhorst ondergedompeld in nostalgische stijl. De modern gebouwde woning is geheel symmetrisch en heeft een hoge daklijn. Ook de Wiersse is uiterst duurzaam gebouwd en zeer energievriendelijk.

De recreatiewoningen worden gebouwd op ruime kavels van 480 tot 750m2 groot. Alle woningen liggen aan het water. De centrale ligging van de kavels maakt dit project interessant voor zowel de belegger als de particuliere koper.

Extra opties:

- Binnen/buitenhaard
- Warmtepomp
- Jacuzzi
- Sauna
- Kinderbungalow
- Wellnessbungalow
- Themabungalow

Uiteraard zorgen deze extra opties voor nóg betere verhuuropbrengsten.

Verhuuropbrengsten

Bij EuroParcs kunt u kiezen voor 10 jaar lang vaste huuropbrengsten. Dat betekent 10 jaar lang een vast gegarandeerd rendement. Vaste huuropbrengsten voor de duur van 10 jaar kunnen wij ook geven op de Limburgse Vakwerkhuizen én op de stenen recreatiewoningen op Villapark de Rijp.

Reeds 35% verkocht

De eigenaren en beleggers van EuroParcs hebben als eerste kennis mogen maken met dit fantastische nieuwe project. Dit heeft geleid tot een verkoop van 35% van de aanwezige kavels. Heeft u interesse in dit project? Bezoek dan Landgoed Ruighenrode of bel met 0800 2424 007.
 

Vul voor meer informatie, beschikbare kavels en de prijzen van dit project onderstaand formulier in.

Aanhef *
Achternaam *
Voorletters *
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoon *
E-mail *
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen