Mindervalidewoningen

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Mindervalidewoningen

Wat is er mooier dan lekker en ontspannen vakantie vieren? Eigenlijk niets, maar voor een grote groep mensen is het onbezorgd op vakantie gaan geen vanzelfsprekendheid. EuroParcs wil het ook voor die mensen mogelijk maken om van een ontspannen en vooral onbezorgde vakantie te genieten.

Aangepaste vakantiehuizen

Het is mede daarom, dat Europarcs graag aangepaste vakantiehuizen voor gasten met een fysieke beperking wil realiseren. Toegankelijkheid en gemak zijn daarbij de sleutelwoorden. De vakantiewoningen dienen voor deze gasten zodanig te zijn ingericht, dat je met b.v. een rolstoel of rollator voldoende ruimte hebt om gebruik te kunnen maken van de diverse ruimten, zoals de badkamer, toilet en slaapkamer. Ook zullen er diverse woningen gerealiseerd worden met nog verdergaande aanpassingen zoals een aangepaste keuken of bij de woningen met bovenverdieping zelfs een traplift.

Mogelijkheden

Europarcs wil graag - in overleg met u - tot een goede afstemming komen met betrekking tot de gekozen aanpassingen. Tevens dragen wij zorg voor de juiste communicatie binnen ons marketingplan. Europarcs verwacht door deze specifieke vakantiewoningen een extra dimensie te kunnen bieden binnen haar verhuurspectrum van de reeds bestaande vakantiewoningen. Hierdoor zijn er mogelijkheden om uw vakantiewoning naast de reguliere verhuur ook zeer interessant te laten zijn voor een specifieke doelgroep voor wie het onbezorgd vakantie vieren niet tot een vanzelfsprekendheid behoort. Een hogere bezetting van deze vakantiewoningen en dus hogere verhuuropbrengsten zorgen dan toch gauw voor een positieve beslissing.

Mindervalidewoning Brunssheim

Op Landgoed Brunssheim biedt EuroParcs bijvoorbeeld een compleet aangepast vakantiewoning van het type Wildenborgh aan voor gasten die een fysieke beperking hebben. Dit vakantiehuis is natuurlijk ook van alle gemakken voorzien en beschikt daarnaast op de begane grond nog eens over een ruime slaapkamer met aangrenzende aangepaste badkamer met o.a. een douchebrancard. Op de eerste verdieping zijn nog 2 badkamers gesitueerd. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 10 personen. Hulphonden zijn in deze woning toegestaan.

Gedeeltelijk aangepast

Op bijna alle andere parken zijn reeds enkele vakantiewoningen aanwezig die gedeeltelijk zijn aangepast voor dit specifieke gebruik. Deze vakantiewoningen zijn rolstoeltoegankelijk en hebben brede deuren en een lage instap bij de douche. Enkele huizen zijn voorzien van een douchezitje en beugels bij het toilet. Op de begane grond zijn twee hoog-laagbedden.

Meer informatie

Voor meer informatie over mindervalidewoningen kunt u contact opnemen via 0800-2424000. Of schrijf u hier in indien u juist geïnteresseerd bent in deze mogelijkheden.

Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen