Kindvriendelijke recreatiewoningen

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Kindvriendelijke recreatiewoningen

Nieuw type vakantiewoning brengt de lach op de gezichten van de kleine vakantiegasten!

PRIMEUR OP VILLAPARK DE RIJP: JUNIOR WAVE

Méér dan alleen dat strakke interieur die volwassenen weliswaar omschrijven als de juiste looks, maar kinderen vaak als saai ervaren. Villapark De Rijp heeft nu de oplossing voor het hele gezin. Of beter gezegd: een belevingshuis waar je van klein tot groter helemaal thuis voelt. Wij presenteren met trots onze Junior Wave!

De entree alleen al brengt een blos van geluk op de wangen van de kleine onder het mom van ´dit is spannend!´ Binnen staan de kinderen op gelijke voet met de papa´s en mama´s als het gaat om de faciliteiten en voorzieningen. Denk aan opstapjes zodat ze ma en pa bijvoorbeeld in de keuken kunnen helpen of een levensecht keukentje compleet met pannetjes, servies en wat al niet meer om de kookkunsten van hun ouders na te spelen. Sterker nog, de Junior Wave herbergt eigen kinderservies voor de kleintjes. Daarnaast vind je allerlei speelgoed in de woning: van een circustent tot houten blokken, een hobbelpaard en nog veel meer.

Bij mooi weer kunnen de kinderen veilig buiten spelen, want de tuin is omheind zodat de kleintjes niet plotseling de straat opgaan. De tuin zelf is verrijkt met een houten klimspeeltoestel met schommel en glijbaan waar je als kind heerlijk met je broertjes, zusjes, maar ook natuurlijk je sterke papa kunt spelen.

De Junior Wave biedt echter voor de ouders meer voordelen dan alleen de speelvoorzieningen. Er staat in de living ook een kinderbox en kinderstoel en de badkamer kent kinderbadjes, babyverschoonkussens en andere onmisbare faciliteiten voor ouders met jonge kinderen. Deze vakantiewoning is kortom het beste toegerust op de wensen van twintigers en dertigers met kinderen: ze biedt sfeer, beleving en toch de rust en ontspanning die een vakantie onvergetelijk maken! Wij mogen met gepaste trots daaraan toevoegen Made by EuroParcs!

 

Meer informatie

Onze aankoopadviseurs kunnen u meer vertellen over deze speciale kindvriendelijke recreatiewoningen. Bel voor het maken van een afspraak met 088-0708000 of vul het contactformulier in op de website.

Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen