Droom van een huis

RTL 4

Droomt u ook weleens van een tweede huis?

Velen dromen er wel een van een tweede huis te hebben. Bij EuroParcs wordt deze droom waarheid. U koopt uw eigen droomhuis al vanaf €39.000,-.

lees meer »

Recreatiewoning kopen

Op elk van de EuroParcs parken kunt u een recreatiewoning kopen.

Een recreatiewoning kopen op een van de parken van EuroParcs kan een goed rendement opleveren. De recreatiewoning die u koopt kunt u natuurlijk ook voor eigen gebruik gebruiken. De recreatiewoning die u koopt bij EuroParcs kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Een recreatiewoning is te koop op alle EuroParcs parken en kan geplaatst worden op een kavel naar keuze. U kunt bij ons een recreatiewoning kopen voor 4 tot 14 personen. Wij bieden u kavels aan in het bos, op de heide en aan het water.

lees meer »

Tweede huis kopen

Bij EuroParcs vindt u een groot aanbod van tweede huizen in Nederland.

Een tweede huis is te koop op verschillende recreatieparken in Nederland. Uiteraard kunnen wij uw tweede huis ook geheel op maat bouwen. Op onze parken zijn tweede huizen te koop van 4 tot 16 personen. De tweede huizen staan op ruime kavels, aan het water in het bos of op de heide. Een groot deel van onze tweede huizen zijn uit voorraad leverbaar. U kunt uw recreatiewoning voor eigen gebruik kopen of als investering. Onze salesmanagers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

lees meer »

Copyrights Europarcs. Alle rechten voorbehouden.