Recreatiewoning investeren

Investeren in recreatiewoning

Tweede huis

Een tweede huis in Nederland vindt u bij EuroParcs.

EuroParcs heeft vakantieparken op de mooiste locaties in Nederland. Een tweede huis kunt u aanschaffen op een van onze prachtige recreatieparken. Elk park heeft een ruim aanbod aan woningen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aankoop van een tweede woning in eigen land. Uw tweede huis bij EuroParcs betekent zorgeloos genieten.

lees meer »

Chalet kopen

Op elk van de EuroParcs parken kunt u een chalet kopen.

Een chalet kopen op een van de parken van EuroParcs kan een goed rendement opleveren. Het chalet dat u koopt kunt u natuurlijk ook voor eigen gebruik gebruiken. Het chalet dat u koopt bij EuroParcs kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Een chalet is te kopen op alle EuroParcs parken en kan geplaatst worden op een kavel naar keuze. U kunt bij ons een chalet kopen voor 4 tot 14 personen. Wij bieden u kavels aan in het bos, op de heide en aan het water.

lees meer »

Recreatiewoning

Bij EuroParcs vindt u een groot aanbod van recreatiewoningen in Nederland.

De recreatiewoningen zijn te koop op verschillende recreatieparken in Nederland. Uiteraard kunnen wij uw recreatiewoning ook geheel op maat bouwen. Op onze parken zijn recreatiewoningen te koop van 4 tot 16 personen. De recreatiewoningen staan op ruime kavels, aan het water in het bos of op de heide. Een groot deel van onze recreatiewoningen zijn uit voorraad leverbaar. U kunt uw recreatiewoning voor eigen gebruik kopen of als investering. Onze salesmanagers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

lees meer »

Copyrights Europarcs. Alle rechten voorbehouden.